Ponúkame prvotriedne služby v oblasti vyhľadávania materiálov v elektronickej podobe a vypracovania podkladov pre záverečné práce či už ide o bakalárske práce, diplomové práce, rigorózne práce, dizertačné práce alebo iné.


Aj záverečná práca sa dá napísať bez stresu a s prehľadom. Nesúhlasíš? Dovoľ, aby sme ťa vyviedli z omylu. Podľa prieskumov až 60 % času študentom zaberá vypracovanie podkladov pre záverečnú prácu. Mnohí totiž nevedia, ako začať, kde hľadať zdroje a už pri pomyslení na to, koľko času im zaberie návšteva knižníc, sa cítia demotivovaní a frustrovaní. Ešte horšie sú na tom tí, ktorí dostali zložité témy s nedostatkom zdrojov, pracujúci externisti alebo mladí rodičia – jednoducho tí, ktorí majú príliš veľa povinností a príliš málo času. Kľúčom k úspechu je v tomto prípade nájsť partnera, ktorý vyhľadá potrebné podklady k téme záverečnej práce.




 

Ušetri čas, zvýš kvalitu

 

Na webstránke www.vyhladajto.sk si môžeš objednať vypracovanie podkladov pre bakalárske, diplomové a iné záverečné práce ľahko, rýchlo a za naozaj výhodné ceny. Vypracovanie podkladov pre záverečnú prácu ti prinesie hneď niekoľko výhod:

 

·       Ušetríš čas

Táto služba je záchranným kolesom pre tých, ktorých súri čas a chcú získať dostatok podkladov  pre záverečnú prácu v krátkom čase. Čas ušetrený vypracovaním podkladov môžeš využiť na iné aktivity, spoločenské akcie, prácu, štúdium alebo zábavu.


·       Zvýšiš kvalitu práce

 Podklady pre záverečné práce sú veľmi kvalitné, takže sú skvelým pomocníkom aj pre tých, ktorí si chcú dať na záverečnej práci naozaj záležať. Študenti veľmi oceňujú najmä cudzojazyčné zdroje, ktoré zvyšujú úroveň záverečných prác a tým aj ich hodnotenie.


·       Získaš množstvo rôznorodých podkladov

Bakalárske práce vyžadujú 20 až 30 zdrojov, diplomové práce dvojnásobok. Pri rigoróznej práci potrebuješ zdroje na napísanie 80 až 120 strán, pri dizertačnej práci na napísanie 150 až 200 strán. My pre študentov vyhľadáme a spracujeme zoznam zdrojov, ktorý presahuje normy na písanie záverečných prác dané zákonom a vysokými školami. Čím väčšie a rôznorodejšie množstvo zdrojov, tým kvalitnejšia záverečná práca.

 

·       Ušetríš peniaze

Ak máš pochybnosti, či záverečnú prácu zvládneš a či budeš mať dostatok času, nemusíš sa uchyľovať k tomu, aby si ju dal napísať na objednávku nejakej firme. Vďaka našej pomoci s vyhľadaním podkladov pre bakalársku, diplomovú či inú záverečnú prácu nebudeš mať problém s napísaním práce a ušetríš množstvo peňazí. Podklady a materiály vyhľadávame za naozaj výhodné ceny, ktoré sa menia v závislosti od požadovaného množstva dokumentov. Ceny za vyhľadanie a spracovanie podkladov pre záverečné práce sa odvíjajú od náročnosti témy a množstva zdrojov, ktoré potrebuješ na splnenie normy. Každý držiteľ platnej karty EURO<26, ISIC alebo ITIC má u nás ako bonus garantovanú zľavu 20 %.

 

·       Budeš mať zo seba dobrý pocit

Po odovzdaní práce ti navyše ostane dobrý pocit, že si prácu napísal sám a zároveň podporil právne a etické aspekty písania záverečných prác. S našou pomocou to dokážeš ľavou zadnou.

 

·       Uľahčíš si písanie akejkoľvek práce

Vyhľadávame podklady pre všetky typy záverečných prác – bakalárske práce, diplomové práce, rigorózne práce, dizertačné práce alebo atestačné práce. Dokonca pomáhame aj pri vypracovaní podkladov pre seminárne práce. Môžeš nám napísať kedykoľvek počas roka a my ti za pár dní vypracujeme podklady pre seminárnu prácu.

 


 

Ako celý proces funguje?

 

1.     Vytvorenie objednávky

Vyplň formulár na www.vyhladajto.sk. Čím viac informácií nám o téme záverečnej práce poskytneš, tým kvalitnejšie podklady pre záverečnú prácu vypracujeme.

 

2.     Analýzy a vyhľadávanie podkladov

Náš tím skúsených a zodpovedných ľudí zanalyzuje tému záverečnej práce a vyhľadáva relevantné zdroje a materiály v slovenskom, českom a anglickom jazyku.

 

3.     Vypracovanie podkladov k záverečnej práci

Podklady rozdelíme a zorganizujeme. Výsledkom našej práce je zoznam linkov na elektronické dokumenty, voľne prístupné e-knihy, články, publikácie a ďalšie diela s citáciami a inšpiráciami v elektronickej podobe. Následne môže študent zdroje otvoriť a prehľadávať, skopírovať alebo stiahnuť to, čo sa mu do práce hodí. Doba vypracovania podkladov trvá 3 - 5 pracovných dní, ale ak ťa súri čas, vieme za poplatok dobu skrátiť aj na 48 alebo 24 hodín.


4.     Písanie práce 

Vďaka vypracovaným podkladom ušetríš množstvo času a záverečnú prácu napíšeš bes stresu a v pohode.

 

5.  Takto vyzerá výsledok služby (náhľady nižšie)

Materiál v podobe odkazov na užitočné dokumenty Vám zašleme v elektronickej podobe na Váš mail.


Pozri si, čo o nás hovoria naši spokojní zákazníci (klikni na text)


Náhľad č. 1:





Náhľad č. 2:




Konzultácie pre vypracovanie záverečných prác

Potrebuješ poradiť alebo nasmerovať písanie práce správnym smerom? Využi naše konzultácie pre záverečné práce. Vysvetlíme ti, ako vhodne použiť literatúru a postupovať pri písaní. Naše rady, tipy a triky ti uľahčia vypracovanie záverečnej práce. Poradenstvo prebieha telefonicky alebo emailovou komunikáciou. Na poplatku za služby sa určite dohodneme.

Pozri si, čo o nás hovoria naši spokojní zákazníci (klikni na text)