Vyhľadajto.sk rozdáva darček pre všetkých študentov, ktorí poslúchali! A že sme štedrí! Viac sa dozvieš v našej rozprávke o Študentkovi.


Kde bolo, tam nebolo, bol raz jeden usilovný Študentko, ktorý počas skúškového obdobia pilne študoval deň čo deň. Od úsvitu do mrku vysedával nad knižkami a snažil sa do svojej makovičky natlačiť čo najviac informácii za čo najkratší čas. Neboli to ľahké časy. Ale boli aj také dni, kedy sa učeniu vôbec nevenoval, a len tak šantil so svojím dvorným iphonom, či pretancoval nekonečné noci na študentských báloch... Deň míňal druhý a ani sa nenazdal, nastal čas odovzdania prvých strán jeho záverečnej práce. Word zíval prázdnotou a Študentko nevedel, čo si počne. Už dávno neveril na zázraky z rozprávok. Zlatej rybke sa žiadne želania plniť nechcelo, zázračný prsteň bol fake a z orieškov pre Popolušku mama upiekla závin... Čo teraz? Už-už by sa bol rozplakal, keď vtom, ľaľa! Do očí mu udrel status od Vyhladajto.sk :

Až do konca decembra 2019 môžeš využiť extra ISIC zľavu až 20% na vyhľadávanie materiálov a zdrojov k Tvojej záverečnej práci cez Vyhladajto.sk

WTF? Pomyslel si Študentko a poškrabkal sa po hlave. Nemusím chodiť do knižnice a vyhľadávať si materiál svojpomocne?  Pýtal sa samého seba a v duchu si predstavoval, ako bude nasledujúce dni chillovať pred telkou a dusiť sa kešu orieškami. Zdalo sa mu to akési rozprávkové, a preto sa rozhodol, že im pošle poštového holuba a celú tú záhadnú novinku si overí. A keď mu takmer okamžite prišla odpoveď, kde stálo, že: Zľava platí až do konca roka pre všetkých držiteľov platnej karty EURO<26, ISIC alebo ITIC, bolo rozhodnuté! Študentkovi akoby spadol kameň zo srdca! Celý natešený si začal hvízdať vianočné koledy, vyžierať koláče rovno z pekáča a konečne si mohol naplno vychutnávať ten predvianočný zhon aj on. A pustil sa do lúpania mandarínok.

Odzvonil zvonec a rozprávky je KONIEC.


 

A že ste na rozprávky priveľkí?

My totiž stále veríme v kúzlo Vianoc a na šťastné konce. Na zázraky v tento čarokrásny čas a na to, že kúsok dieťaťa je v každom z nás.                 

                                                                


V mene celého tímu Vyhladajto.sk Vám chceme zaželať rozprávkovo krásne Vianoce! A nezabudnite, že najkrajší zo všetkých darov vianočného stromu je prítomnosť šťastnej rodiny zabalenej do seba.

P.S.: Veľa trpezlivosti s vianočnými svetielkami!