Nevieš si vyhľadať literatúru do tvojej záverečnej práce? Rešerš? Bežná doba vypracovania rešerše je 3 až 5 pracovných dní, v prípade potreby je možné expresné vybavenie rešerše do 24 hodín za poplatok +10€ k cene rešerše.


Čo je rešerš?

Rešerš je vyhľadávanie údajov na istú tému v publikovanej literatúre ako aj zoznam týchto údajov. Rešerš literatúry na určitú tému je neoddeliteľnou súčasťou tvojej záverečnej práce napr. bakalárskej, diplomovej alebo rigoróznej.


Prečo si mám dať vypracovať rešerš?

Naše služby sú vhodné pre každého študenta, ktorý nevie ako postupovať pri vyhľadávaní informácii do svojej záverečnej práce, alebo nemá čas. Nami vypracovaná rešerš ti ušetrí čas, ktorý môžeš venovať samotnému písaniu.


Prečo si mám za rešerš platit?

Naše rešerše sú vypracované odborníkmi, ktoré majú vo vyhľadávaní informácii niekoľkoročné skúsenosti. Vyhľadávame zdroje z knižníc po celkom slovensku, ale aj v zahraničí. Máme prístup k licencovaným zdrojom zahraničných databáz v elektronickej forme. Tvoja rešerš bude vždy personalizovaná podľa tvojich požiadaviek. 


Čo potrebujeme na vypracovanie Tvojej rešerše?

Ak si chceš dať vypracovať rešerš je dôležité vedieť názov témy práce, z akého odboru je Tvoja daná téma. Takisto je dôležité uviesť nejaké kľúčové slová, ktoré sa týkajú témy záverečnej práce. Môžeš nám zadefinovať v akom jazyku potrebuješ dokumenty, či s v slovensom jazyku, či v českom jazyku, či v angličtine. Môžeš nám zadefinovať za aké roky, či chceš iba knihy, alebo len elektronické zdroje a podobne. Všetko potrebné nám napíš na mail cez kontaktný formulár na webe. Ku každej objednávke pristupujeme individuálne.

Kedy Ti spracujeme a dodáme vypracovanú rešerš?

Bežná dodacia doba rešerše je 3 až 5 pracovných dní. Ak Ti to súri a rešerš potrebuješ expresne, za príplatok Ti ju vypracujeme do 24 hodín. Príplatok je 10 EUR.